Hyvän siivouspalvelun tunnistaa muun muassa siitä, että et joudu itse ajattelemaan siivouksia arjessasi vaan saat keskittyä omaan työhösi. Meidän kanssamme tämä onnistuu!
 
Oikein toteutettuna siivouspalvelut pidentävät pintamateriaalien elinikää, ylläpitävät kiinteistön arvoa ja parantavat sisäilman laatua sekä lisäävät työturvallisuutta. Puhtaissa toimitiloissa viihdytään paremmin ja se lisää henkilöstön sitoutumista.

Pitkään kestävät asiakassuhteemme kertovat tyytyväisyydestä palveluidemme laatuun ja arvostuksestamme asiakkaitamme ja heidän tilojaan kohtaan. Yrityssiivoukset hoitaa aina tietty, nimetty siivoustiimi, joka on perehdytetty kohteisiinsa perusteellisesti.

Palveluihimme luottavat:

Toimitilasiivoukset

Siivoamme kaikenkokoisia liiketiloja, toimistoja, teollisuuskiinteistöjä, liikuntapaikkoja ja kauppakeskuksia. Yrityssiivous on säännöllinen palvelu, joka ylläpitää puhtautta. Me olemme Kuopion seudun yrityksille luotettava yhteistyökumppani, jonka kautta siivous hoituu sujuvasti ja tehokkaasti. Sovitaan tutustumiskäynti toimitilaasi, täytä alla oleva yhteystietolomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Myymäläsiivoukset

Ammattitaitoisesti siivottu myymälä parantaa kaupassa kävijän asiakaskokemusta sekä lisää myymälähenkilökunnan työympäristön turvallisuutta.
Asiakkainamme on lukuisia erikokoisia yrityksiä, olipa myymäläsi siis suuri tai pieni, ota meihin yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva palvelupaketti. Täytä alla oleva yhteystietolomake, haluamme olla yhteistyökumppanisi nyt ja tulevaisuudessa.

Kiinteistö- ja taloyhtiöt

Kiinteistön yleisten tilojen siivous tai niin kutsuttu rappusiivous parantaa viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Kiinteistö- ja taloyhtiöille suunnatuissa siivouksissa siivotaan yleisimmin esim. raput, tekniset tilat, kellarikäytävät, varastohuoneiden käytävät, saunat ja väestösuojatilat.
Meiltä onnistuu ylläpitosiivouksien lisäksi myös peruspesut, joissa tavallista perusteellisemman pesun lopuksi lattiapinta saa kauniin ja kulutusta kestävän pinnoitteen. Oikein toteutettuna rappusiivoukset pidentävät pintamateriaalien elinikää ja ylläpitävät kiinteistön arvoa.
Täytä alla oleva yhteystietolomake ja sovitaan tutustumiskäynti

Ota meihin yhteyttä!