Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli

Yhteistyömme Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulin kanssa alkoi keväällä 2023. Siivouspalvelumme sisältää ylläpitosiivouksen kaksi kertaa viikossa, sekä sovitusti esimerkiksi tapahtumien jälkeiset siivoukset ja nyt kahtena kesänä suoritetut peruspesut erillisesti tilattuna. Tuomiokapitulin virastorakennuksen koko on noin 500 m², joka koostuu pääasiallisesti toimistotiloista. Virasto sijaitsee Kuopion keskustassa, jossa meillä on useita muitakin siivouskohteita.

Siivouspalvelun kilpailuttaminen tuli tuomiokapitulilla ajankohtaiseksi, kun pitkäaikaisen siivouskumppanin työn jälki ei enää vastannut odotuksia. Lisäksi yhteydenotot aiemman siivousyrityksen kanssa olivat haastavia. Alkuun siivouspalvelun kilpailuttaminen tuntui työläältä, mutta lopulta se olikin kohtuullisen helppoa ja kaikki sujui jouhevasti, kun tarpeet oli saatu selkeästi kirjattua ja avattua tarjouspyyntöön. Merkittävin tekijä uuden siivouskumppanin etsimisessä oli hinta. Tuomiokapituli kertoo valintaan vaikuttaneen kilpailukykyinen hintamme, sekä yrityksemme kotimaisuus.

Tärkeimpiä asioita tässä yhteistyössä on asioiden hoituminen sovitusti. Tuomiokapitulilla on tietyt ajat, jolloin viraston siivoamisen voi suorittaa, joten on tärkeää, että siivooja on paikalla sovitusti. Tietenkin myös siivouksen jälki on iso osa asiakastyytyväisyyttä.  

”Yhteydenpito Tiinan kanssa on ollut tosi helppoa ja vastaukset kysymyksiin tulee nopeasti. Jos on jotain erityistilanteita, niin on helppo sopia siivousaikatauluista. Meillä on esimerkiksi joskus jotain isompia tapahtumia ja sitten tietenkin arkipyhien siivoukset on sovittu ja kaikki hoituu.

Tuomiokapitulissa järjestetään esimerkiksi viikonloppuisin tapahtumia, jolloin on tärkeää, että siivous on hoidettu ennen sitä perusteellisesti. Lisäksi muutaman kerran vuodessa järjestetään isompia kutsuvierastapahtumia, joissa on tarjoiluja. ”Kyllähän se paremman kuvan antaa virastomme toiminnasta, jos tilat ovat puhtaat ja siistit ”, kertoo hallintosihteeri Marjaana Hartikainen.

Keskeisin asia siivoustyön onnistumisessa on yhteydenpidon helppous. Tuomiokapitulin Marjaana kertoo yhteydenpidon palvelupäällikkömme Tiinan kanssa olleen tosi helppoa ja että vastauksen saa yleensä nopeasti. Kaikki sopiminen toimii nykyisellään huomattavasti paremmin, kuin aiemmin.

Asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää ja näin rakennamme pitkiä, toimivia asiakassuhteita.

 

Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli

Marjaana Hartikainen, hallintosihteeri